Salontafel

oktober 21, 2009

Om Ezra wat meer speelruimte te geven, hebben we onze Queen Ann-salontafel vervangen door een kleiner (bijzet)tafeltje. Zo kan ie lekker kruipen en ravotten. Zie hier hoe het tafeltje geworden is!

You Might Also Like

9 reacties

 1. Zo, dat is lekker opgeknapt! Is de mand ook een soort vergrijsd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helemaal goed hoe heb je die mand gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die mand heb ik gewoon bruin gespoten met een matte bruine kleur. Het resultaat is inderdaad mooi geworden....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden zeg , fris nieuw jasje , helemaal top !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda,

  Ik heb je een award gegeven, je verdient het meis. OP mijn pagina kun je hem vinden.

  Groet, Lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ander kleurtje al niet kan uitmaken he, vooral wit doet wonderen. Veel plezier met je tafeltje.

  Ik vond je leuke blog via Lavender.

  groetjes,

  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Miranda,
  ik kwam viavia op je blog en zag deze mooie metamorfose van je tafeltje..
  dit zou ik ook graag willen doen met mijn geloogd grenen kast maar ik weet niet hoe ik het moet aanpakken qua verfsoort etc..
  kun jij mij tips geven, heel graag!
  Ik vind het helemaal super!
  groetjes,
  Carla
  carla.peter@chello.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je toch een mooi blog! en dat met zo'n kleine vent in huis :) Kost heel wat tijd zo'n kleintje nietwaar? (onze jongste is in februari 2009 geboren, ik weet er alles van hihi)
  Maarre... ook ik ben heel nieuwsgierig naar hoe jij je meubelen zo mooi wit weet te krijgen en vraag me af wat de beste manier is om zoiets aan te pakken. Voor onze oudste dochter heb ik een leuk grenen kastje op de kop weten te tikken maar nu... gewoon schuren, in de grondverf en aflakken? heb jij daar nog een speciale verf voor gebruikt?
  Nou ja.. veel vragen, wellicht wel te brutaal, maar wie niet waagt? ;) Geniet van het mooie weer enne.. ik geniet van je blog!
  groetjes GuAnita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. seizoengroeten aan al mijn vrienden, ik ben Jeanine Hennis-Plasschaert, ik kom uit de regio Utrecht, ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terug heb gekregen, ik wil de mensen in de wereld vertellen dat er een echte spell caster online en is krachtig en oprecht, zijn naam is baba osagiede, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft, te herenigen. heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt met een duurzame oplossing
  via e-mail: doctorosagiede75@gmail.com
  WhatsApp: +2349014523836
  Viber: +2349014523836

  BeantwoordenVerwijderen