Nieuw!

by - december 11, 2009

Vandaag even snel met Oma (mijn moeder) en kleine Ezra wezen shoppen. Eerst even snel naar de action; een bijna nieuwe kerstboom-uitzet gescoored voor zeer weinig. Daarna gingen we nog naar een woonwinkel, daar gingen we eigenlijk voor, want die winkel is van een vriendin van mijn moeder. De winkel is een beetje Riviera Maison-achtig! Daar heb ik echt een hele gave slinger met houten en zinken hangertjes en een hartje van zeep gevonden, beide kreeg ik van mijn moeder. Echt leuk!!

You May Also Like

2 Comments

 1. Ja, dat het shoppen extra leuk.
  Leuk hoor, en geniet daar van zolang het kan.

  groetjes en een fijn weekend, Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kadootjes heb je van je moeder gekregen, dat hartje van zeep is zo mooi.
  Ik heb ook bij de Action Kerstspulletjes gekocht, wat hebben ze daar voor weinig toch leuke dingen.
  Fijne week en geniet van je nieuwe aanwinsten.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: