Paasweekend!

by - april 12, 2010

Romee_4 Beetje laat, maar hier alsnog een verslagje van ons paasweekend. De "goede" vrijdag was papa lekker vrij en ging mama even lekker shoppen om daarna de wacht te wisselen met papa, want die ging een nachtje vissen. Zaterdag 3 april hadden we een verjaardagsfeestje van vriendinnetje Romee die 3 jaar werd. Het was een gezellig feestje en Romee was ontzettend lief voor Ezra, ondanks de vele aandacht die ze kreeg en de vele kinderen die er waren. Zie de schattige foto's. Daarna hadden we nog een open huis, waar we heerlijk hebben gegeten. 1e Paasdag zijn we bij beide opa's en oma's op visite geweest en hebben we s'avonds met zijn 3-en gegourmet. Dat ging boven verwachting erg goed. 2e Paasdag hebben we dan ook een heerlijk luierdagje gehouden en s'middags nog even lekker een stukje gefietst en geschommeld in de speeltuin. Kortom een druk maar geslaagd weekend!

You May Also Like

1 Comments

  1. Bedankt voor je reactie op onze log. Die foto's zijn met een spiegelreflex gemaakt, maar we maken ook foto's met een compact hoor.

    Jullie hebben idd een druk weekend achter de rug met de pasen. Gelukkig wel met leuke dingen, wij waren aan het klussen met de pasen :(

    Ik kom snel even verder kijken op jullie log.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: