Einde......van de vakantie!

augustus 20, 2010

Dit was het dan, vandaag was officieel de allerlaatste vakantie dag. Oke we hebben nu nog het weekend, maar toch......Maandag begint het gewone leven weer. Een voordeel is dat ik maandag lekker thuiswerk, maar toch we moeten weer aan de arbeid! Ik zie er best een beetje tegen op, omdat het we een heerlijke vakantie hebben gehad. Lekker thuis en een weekje Flevostrand aan het Veluwemeer, dat was fantastisch en thuis hebben we ons ook prima vermaakt, helemaal op zo een zonnige dag als vandaag! Dat was nog eens een heerlijk toetje.

Ook hebben we veel voorbereidingen getroffen voor de verhuizing, waar de komende week erg druk me zullen zijn, op zich gaat het goed, ik heb nog een goed overzicht en al een hoop spullen bij mijn schoonouders gezet (dit omdat we 2 keer moeten verhuizen, dus heb ik het liever daar staan en kan ik het op gemak weghalen wanneer ik het weer nodig heb), dus ik heb er alle vertrouwen in.

Ik wens jullie allen een fijn weekend!

You Might Also Like

8 reacties

 1. ooh wat was het heerlijk hé vandaag en dit hele weekend nog even genieten toch!!
  Ik wens je maandag weer een fijne werkdag!
  groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie zo'n heerlijke vakantie hebben gehad, dan kost het altijd weer wat moeite om de draad weer op te pakken.
  Hopelijk is de batterij weer goed opgeladen, dat hebben jullie voor de drukke komende tijd wel nodig.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben we het nog getroffen hè, op onze laatste vakantiedag....Jaammer dat die zomervakantie weer voorbij is..ik ken het gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even wennen, maar ik vind het wel weer lekker hoor, nu ga je weer naar de weekenden verlangen. En eens moet je toch weer beginnen. Je hebt in ieder geval een fijne vakantie gehad.

  groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil het er nog even niet over hebben haha... volgende week weer blerghhhhh heb er helemaal geen zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie het af en toe niet meer zitten maar het is allemaal voor een goed doel.Succes want verhuizen is niet niks en 2x verhuizen is dubbel niet niks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zo blij dat de vakantie weer voorbij is, ik heb m'n dochter weer terug! Ze was vooral de laatste 2 weken onuitstaanbaar van verveling en nu ze weer naar school gaat is ze gelukig weer zichzelf..:D

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je berichtjes op mijn site! Heel veel sterkte en succes met het beginnen weer met werk!

  BeantwoordenVerwijderen