Oude tijden herleven.....

by - november 03, 2010

Tegenwoordig ben ik een groot fan van de kinderkledinglijn van H&M, helaas is altijd alles snel uitverkocht, maar soms ben ik op tijd en weet ik iets leuks te scoren! Toen ik net zwanger was dacht ik niet zo te houden van al die felgekleurde Winnie de Pooh of Mickey Mouse kledingstukken. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik aardig om ben. Mickey of Winnie zit ik nog niet echt op te wachten, maar felle kleuren met leuke bekende karakters uit onze eigen jeugd zijn gewoon helemaal leuk!

Zo scoorde ik dus bij H&M een super schattig Barbapapa-shirt en een superstoere pyama. Eigenlijk was het de bedoeling om van beide outfits een foto met Ezra te maken, die heb ik ook wel gemaakt, maar de fotosessie van de pyama was zo grappig dat ik al die foto's maar achter elkaar heb gezet. Papa is ook helemaal content met zijn stoere mannetje in zijn Barbapapa-helden, oude tijden herleven!

Klik op de foto voor een vergroting!

You May Also Like

7 Comments

 1. Barbapapa barbamama, barbabella barbabientje...barba..dinges!!;)

  Grappige pyjama! Stoere vent!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig dat ventje met zo'n stoere pyjama aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die pyjama is LEUK! Net zoals het ventje er in..;)
  Ik hou wel van H&M kleding.. errug leuk en vooral ook errug betaalbaar!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh...de pyjama is prachtig!
  maar wat een prachtigstoer mannetje hebben jullie...super!
  staan de modellenbureaus nog niet in de rij???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dit is nog uit mijn jeugd....
  Heb er nog een boek van...zo leuk!!
  Stoer hoor.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OH!!
  ik hoop dat ze er hier nog 1 in de maat van mijn mannetje hebben. Wat een geweldige pyjama. H en M zou je moeten vragen om de foto's om er mee te adverteren hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatje zo in z'n pyama, is inderdaad een leuke fotosessie......
  Barbapapa is inderdaad weer helemaal in, m'n vriendin kocht laatst ook al een shirtje ervan voor haar dochtertje, ik geloof ook bij H&M .
  Fijne dag vandaag , lieve groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: