Huishouden

by - januari 06, 2011

Mijn eerste blogje in 2011! Na 3 dagen achter elkaar gewerkt te hebben (normaal is dat niet zo), vandaag hard aan de slag in huis! Lekker keutelen met Ezra, maar vooral het huishouden, want 3 dagen achter elkaar werken is niet echt bevordelijk voor je huishouden. Dit slaat natuurlijk nergens op, want ik heb jaren full-time gewerkt, maar toch......als je part-time werk met een kind, liggen je prioriteiten toch anders.

En met dus zo een dag als vandaag voor de boeg, word ik gisteravond in eens gevolgd op Twitter door "Stofzuigerzen". Normaal ben ik niet zo van de onbekende followers, maar toen ik op hun website ging kijken was ik blij verrast, wat een leuke site. Met leuke tips voor het huishouden en je huis. Dus of het toeval is, of dat het zo moet zijn, ik ben vandaag  helemaal in de moed voor het schoonmaken door mijn nieuwe Twitter-vriend.

Ik wilde jullie deze site niet onthouden, leuke tips voor de huisvrouw, huisman maar ook groen en voor consuminderaars. Veel leesplezier!

Stofzuigerzen

You May Also Like

6 Comments

 1. Thanks voor de tip. Ik sla hem op en zal zodra ik weer een beetje in staat ben om mijn huishouden onder handen te nemen eens bekijken.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tips over het huishouden en consuminderen zijn altijd welkom lieve Miranda.
  De allerbeste wensen nog voor het nieuwe jaar en een gezellig en inspiratievol blogjaar.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAt een leuk linkje....het onthouden waard....
  Fijne avond
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke website, thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke link .. ik benniet zo;n poetser maar vind er echt veel leuks tussen staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Miranda! Door je berichtje op m'n blog (thanks!) ben ik op de jouwe gekomen, erg leuk om te lezen waar jij je zoal mee bezig hout. Ook ik heb interesse in consuminderen, alhoewel ik het wel heel moeilijk vind hoor, er zijn zoveel leuke dingen te koop en ik vind zoveel dingen leuk om te doen.
  Maar goed, door er veel over te lezen bij anderen, wordt je er zelf wel steeds bewuster door. Spannend dat jullie met een nieuw huis bezig zijn, ik ben benieuwd!

  Bedankt voor je link, erg leuk!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: