Playtime

by - februari 20, 2011

Duplo; op dit moment het favoriete speelgoed van Ezra en mama. Ezra rijdt met de trein en auto's door de mooie poorten die mama bouwt. Ook de gebouwde huisje doen het goed bij Ezra en hij wil er zoveel mogelijk instoppen. Helemaal leuk!! Alleen moeten we wel nog wat meer bouwstenen hebben, maar gelukkig is Ezra bijna jarig....dan kan mama weer lekker bouwen ;)

Miranda3 

You May Also Like

3 Comments

  1. Leukk hè, duplo. Hier ook een grote hit, maar we hebben niet zo veel. Dus inderdaad voor de verjaardag vragen. Die trein is echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel... ik kan je enigzins begrijpen.. Ik ben namelijk helemaal into lego!! Ok, de Lego spelletjes op mijn Xbox, maar toch. Niet alleen mijn 7-jarig neefje vind het geweldig om als Lego Batman de boeven te vangen, ik geniet niet minder als ik als Lego Harry Potter spreuken probeer te leren om vervolgens lego omver te knallen. Misschien is dat ook wat voor jou ;) Er zit zoveel humor in dat spel, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: