Trots!

by - juni 13, 2011

Trots zijn wij op onze "lopende" kleine man! Misschien moet ik voor sommige lezers het een en ander even toelichten; Ezra was namelijk een echte kontschuiver, kruipen deed hij niet, laat staan dat hij zin had om te gaan lopen.
Zo besloten we in november (Ezra was toen 20 maanden) om toch maar een afspraak bij de kinderfysiotherapeut te maken en wat bleek, meneertje was erg lenig, ook wel hypermobiliteit genoemd, daar hebben zo een 12% van kinderen last van in verschillende gradatie's. Geërfd van zijn mama, die nog steeds haar benen achter in haar nek legt, wat voor de therapeute natuurlijk nog een extra bevestiging was. Het kostte Ezra dus heel veel kracht en energie om zijn soepele spieren en gewrichten in het gareel te houden.
In het begin wekelijks, als snel 2-wekelijks en later zelfs 4-wekelijks bezochten we trouw de therapeute en deden we spelenderwijs vele oefeningen. En het worp zijn vruchten af en zagen Ezra groeien en groeien. Vlak voor zijn tweede verjaardag deed hij al wat losse stapjes, maar door een val en een verzwikte enkel waren we weer terug bij af. Met koningendag (25 maanden) was het echt raak, hij begon los te stappen en is er niet meer mee opgehouden, echt helemaal top.
De fysiotherapie is afgerond en we zijn heel erg trots op onze grote vent.

Fysioblog

You May Also Like

4 Comments

 1. Shanna van Loopik13 juni 2011 om 17:44

  Wij zijn ook trots op Ezra! Knap hoor. Nou kan je de wereld nog beter verkennen en mama & papa mogen jou gewoon heerlijk achterna lopen, hihi. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met recht trots op jullie mannetje! Het lopen is voor hem dus niet zo vanzelfsprekend, maar hij heeft het toch maar mooi geleerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig!
  Er gaat een wereld voor hem open (en voor jullie ook!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tinekebreddels18 juni 2011 om 20:36

  wij zijn ook super trots op onze klein zoon, goed gedaan, oma en opa breddels

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: