Traktatie

by - maart 11, 2013

Vandaag vierde we op de peuterspeelzaal dat Ezra a.s. donderdag 4 jaar wordt en we namen ook gelijk afscheid. Omdat Ezra dan vrijdag officieel naar de kleuterschool gaat.

Aangezien ik vorig jaar tijdens Ezra's derde verjaardag al een 8 dagen overtijd liep met mijn zwangerschap en zijn traktatie niet helemaal naar mijn zin was, heb ik dit jaar flink mijn best gedaan. Lekker gefreubeld en moet zeggen het eindresultaat mag er zijn.

Om uit te delen in de kring had ik heel simpel een blokje kaas met een manderijntje met een stokje met daar op een zelfgemaakt logootje (als ik dat zo mag noemen). Een plaatje van Diego met daarop de tekst "Hoera Ezra 4 jaar" het was even een gepriegel om de logootjes aan beide kan goed en gelijk tegen elkaar aan te krijgen, maar uit eindelijk is het best leuk geworden.Om mee naar huis te nemen heb ik het volgende gemaakt;

Een Olvarit-potje waarvan ik het deksel groen heb gespoten en daarop hetzelfde logo heb geplakt als die ik voor de stokjes heb gebruikt. Ook had ik leuke kaartjes geprint met daar op de tekst "Bedankt en Tot Ziens" en ook een plaatje van Diego met Baby Jaguar (Ezra's favoriet). Die ik om het potje heb gebonden met een soort stro-touwtje.


In de potje stopte ik voor de kinderen een leuke stuiterballon, een doosje Smartie's en een gummetje.


Voor de juffen stopte we er 2 chocolade hartjes in, een zakje heerlijke thee en een kaarsje.Al zeg ik het zelf, best leuk geworden toch? 


Woensdag gaat Ezra dit ook nog op de gym trakteren en ik twijfel nog om het misschien ook met Ezra's en Nathan's feestje mee te geven aan de kinderen die komen. Al moet ik dan nog even opnieuw aan de freubel ;)You May Also Like

8 Comments

 1. Ik zit vol verbazing te kijken na je freubelwerk
  Kan alleen maar zeggen super leuk geworden,
  Ik zal bijna kind willen zijn hahaha.
  Nog succes verder Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke traktaties zo! Maar wat een werk.
  Leuk idee voor de juffen ook.
  Hoe vindt Ezra het, dat hij naar school gaat? Hij is al een aantal keren wezen wennen geloof ik he? Vond hij het leuk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ezra vind het geweldig op school, hij gaat morgen voor de laatste keer wennen, donderdag jarig en dan vrijdag "echt"naar school, maar dat is hier maar een halve dag!

   Hij vind het erg leuk en is ook erg enthousiast, hij verteld ook heel veel thuis, dat was bij de PSZ helemaal niet. Dus ik heb echt het idee dat hij er aan toe was, al klinkt dat zo cliché. Maar ik als moeder ben echt blij, opgelucht, maar vooral trots!!

   En Lisa? Is ze al aan het wennen, of gaat ze binnenkort? Heftig he, ik weet nog dat ik een week van te voren met een knoop in mijn maag liep.

   Succesjes!

   Verwijderen
 3. Wauwww, wat een leuke traktaties heb je gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een werk, maar het resultaat is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: