Feestweek

by - maart 22, 2015

De feestweek in huize Breddels zit er weer op, onze jongens ze zijn inmiddels alweer 6 jaar en 3 jaar oud, waar blijft de tijd.

Onze week begon op woensdag 11 maart met trakteren op de gym en eindigde woensdag 18 maart toen Nathan 3 jaar oud werd, met daar tussen in heel veel feestelijkheden en en een zeer geslaagd kinderfeestje. Helaas was ik zelf in de aanloop de dupe van een flinke buikgriep, maar met een energielevel van 0 is het me toch gelukt om alles op tijd klaar te krijgen. Hier een klein overzicht van onze zeer geslaagde feestweek;

Woensdag mocht Ezra trakteren op de gym, ook de broertjes en zusjes deden mee:Vrijdagochtend vierde ze allebei hun verjaardag op school en de peuterspeelzaal: 


Vrijdagmiddag vierde Ezra samen met 6 vriendjes en vriendinnetjes zijn kinderfeestje op de boerderij, wat een geslaagde middag was dit. Kinderen blij en papa en mama waren ook zeer content. Als afsluiter thuis nog lekker frietjes eten om daarna met een voldaan gevoel naar huis te gaan: 


Zaterdag 14 maart (Ezra's echt verjaardag) vierde we de "grote-mensen"-verjaardag voor beide jongens met een mooie taart van "Tree Fu Tom". Het was een gezellige en drukke middag, alle kinderen hebben lekker gespeeld en zo konden alle papa's en mama's lekker bij kletsen. Zondag speelde we uiteraard met alle mooie nieuwe kado's, want oh wat zijn onze jongens verwend:
 Woensdag vierde we we nog een heel klein beetje Nathan's echte verjaardag met kleine kadootjes en een lekker lunch en dat was dan ook echt de afsluiter van onze feest week.Uiteraard zal ik nog een blogje maken met de achtergrond informatie rond deze feestelijkheden, zoals de zelfgemaakte uitnodigingen en traktatie's.

You May Also Like

2 Comments

  1. Wat leuk die foto waar op hij een 'koe' zit te melken!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd met jullie mooie jongens. En zo te zien aan de foto's hebben ze allebei genoten van hun feestjes. Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: