En toen was je ineens 12!

by - maart 14, 2021

Alle clichés zijn waar; je knippert één keer met je ogen en ze zijn groot. Ik kon me er niets bij voorstellen twaalf jaar geleden en we gingen een prachtig toekomst tegemoet. Maar het is waar, want vandaag vieren we jouw twaalfde verjaardag in een huisje in het bos.


Dat je groot wordt, daar kan niemand om heen. Je bent zelfs de langste van de school en daar ben je maar al te trots op. Ik kan me nog zo goed herinneren dat we jou voor het eerst naar die school brachten, naar de peuterspeelzaal en de dag dat je geboren werd lijkt wel gisteren. De manier waarop je vader bevangen werd door emoties, toen hij zijn vrienden belden om te vertellen dat je was geboren, zal ik nooit vergeten.Deze laatste week herbeleef ik het allemaal weer; de dag dat je geboren werd, de moeizame start die je had met lopen, de eerste mijlpalen, de eerste keer naar school, het leren fietsen, het behalen van je zwemdiploma, de feestjes die we vierden als iets eindelijk lukte, je eerste spreekbeurt, je eerste schoolkamp, onlangs je eerste echte schaatservaring en twee weken geleden schreven we jou in op het voortgezet onderwijs. Wat ben ik ongelofelijk trots op jou, want als er iemand een doorzetter is, dan ben jij het.Vandaag vieren we jouw twaalfde verjaardag op een manier waar je zelf heel blij van wordt. In een huisje in het bos, waar alles mag en niets moet. Lekker (veel) eten en afgezonderd van de gekke boze buitenwereld. Dat jij en je broertje opgroeien in deze gekke tijd, maakt mij soms angstig voor de toekomst. Maar met jou in ons gezin kunnen we alles aan, want wat ben je slim, meelevend, knap, behulpzaam, gezellig, vrolijk en attent! We gaan er een mooie dag van maken want als iemand dat verdiend, dan ben jij dat ♥

You May Also Like

3 Comments

 1. Gefeliciteerd met jullie grote zoon. Wat een leuke foto's.
  Je hebt gelijk het gaat enorm snel. Ik weet ook nog goed dat ik mijn zoon de eerste dag bij school ging ophalen. Ik stond zo onzeker te kijken dat een collega moeder me aansprak en geruststelde dat het allemaal goed zou komen. Goed kwam het. Hij is nu druk aan het solliciteren, heeft een MBO opleiding afgerond en is gestart met een HBO opleiding. Het is een beer van een vent met een baard en brede schouders. Net 21.
  Geniet ervan.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel en wat en mooie reactie. Het gaat idd zo hard. Ik kan me er al een beetje iets bij voorstellen ;)

   Verwijderen
 2. Wow, lijkt me een tip ervaring: "Je zoon die 12 wordt".

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: