by - april 07, 2008

Welkom op mijn blog (link)

Omdat ik ergens anders al jaren actief ben met mijn blog en ik steeds meer blog-vrienden en vriendinnen hier krijg even een link naar mijn sites. Om toch een beetje mee te kunnen doen in het reactie-circuit van Blogspot. Check mijn volgende sites;

Blog: M&M's Weblog Hobby: Nostalchique Paleis: Picasaweb


Welcome to my blog(link)
Because I am already active elsewhere with my blog and I get more and more blog-friends here at blogspot, hereby I want to show some links to my sites. So I can react on all the beautiful sites here at Blogspot. Check my next sites;Blog: M&M's Weblog Hobby: Nostalchique Palace: Picasaweb

You May Also Like

3 Comments

 1. hee wat leuk ik ben de eerste hier, moest eerst even ontcijveren wie je was, ik zag picasaweb staan, dus moet ik je toch kennen, heb ik even gespiekt en ja hoor...zal je naam maar niet noemen je hebt niet voot niets voor naamloos gekozen, maar ik vind je kleurgebruik op je blog heel mooi!..kom snel weer eens bij je langs en zal je bij m`n links zetten als je het goed vind

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely this place... I like the combination between grey and white; it´s beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi,

  je blog is echt mooi.

  groetjes sydney

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: