Doelen en Duurzaam Juni 2023

by - juli 08, 2023

Juni was een bijzonder fijne maand vooral op het sociale vlak, ook pakte ik eindelijk het sporten weer op en financieel kwam er een hoop binnen, maar dat ging er helaas net zo hard weer uit. Lees mee met een nieuwe Doelen en Duurzaam.  

Doelen en Duurzaam Juni 2023


Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; op 5 juni stapte ik na een half jaar weer de sportschool in, de laatste keer dat ik daar incheckte, was een paar dagen voor het overlijden van mijn vader. Die drempel moest ik echt even over, sinds die dag probeer ik twee tot drie keer per week te sporten en dat lukt prima. Ook pakte ik mijn favoriete Bodyboostprogamma weer op, dit heeft er voor gezorgd dat de eerste paar kilo er af zijn. Maar het valt niet mee en mijn gewicht schommelt ontzettend. Ik heb een doel, maar dat zal door de komende vakantie maanden nog wel even uitblijven.

Mentale Gezondheid; gaat goed. Het sporten en gezond eten werkt daar goed bij en ik kijk uit naar de vakantie. Verder dankbaar voor alles en iedereen om ons heen en ik wil werken aan een stabiele en rustige basis. 

Minimaliseren; dit gaat heel goed. Iedere keer zoeken wij dingen uit en gaan er dingen weg, ook de verkoop van spullen was top deze maand.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 1089 unieke bezoekers mijn blog, nog steeds boven mijn streven 1000. Ik ben benieuwd of dit in de vakantieperiode ook zo blijft.

Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat reclame inkomsten. De winactie is inmiddels geweest en de winnaar is op de hoogte.

Financieel

Sparen; er ging veel geld uit en er kwam gelukkig ook aardig wat binnen. Zo kreeg manlief zijn vakantiegeld en kregen wij de belastingteruggave over 2022. Dit was meer dan normaal door de aankoop van het huis. Wij betaalden het laatste deel van de keuken, de nieuwe tafel en de spouwmuurisolatie. Helaas waren de inkomsten niet genoeg en moesten wij onze spaarrekening aan breken. 

Spaarsaldo juni 2023

Beleggingen: het rendement op onze portefeuille steeg deze maand weer lekker en staat nu op een rendement van 56%. 

Rendement DEGIRO JUNI 2023

Boodschappenbudget; voor dit jaar staat ons maandbudget voor de boodschappen nog op 500 euro, maar dat is natuurlijk onbegonnen werk. We zullen waarschijnlijk de rest van het jaar er ver over heen gaan, net als deze maand; wij gaven in totaal € 636,91 uit aan boodschappen. 

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden wij 109 euro aan tweedehands verkopen. Ik stond samen met mijn moeder op ons jaarlijkse rommelmarktje en verkocht nog wat via Marktplaats

Euroclix; wij verzamelden deze maand 793 euroclix. Wij staan nu in totaal 8.274 Euroclix en sparen lekker door tot een uitbetaling

Energieverbruik

Zeer tevreden met het energieverbruik van afgelopen maand, kan ook niet anders met deze temperaturen. Wij genieten er nog even van de komende maanden, want wij hebben geen idee hoe het straks gaat in de wintermaanden.

Energieverbruik 2023 Zonnepanelen opbrengst

Dat was het voor de maand juni; een gezellige maand met veel fijne sociale activiteiten en ook het huis wordt steeds meer een thuis. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: