Doelen en Duurzaam Juli 2023

by - augustus 04, 2023

Tijd voor een nieuwe Doelen en Duurzaam; juli was sociaal gezien nog een drukke maand, zat ik eindelijk lekker in mijn sportroutine en blijft de daling van onze spaarrekening standhouden ook al verdienden wij een recordbedrag aan tweedehands verkopen.

Doelen en Duurzaam Juli 2023

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; het twee/drie keer per week sporten gaat mij goed af en daar ben ik zeer blij mee. Ik liep zelfs weer eens hard en dat ging boven verwachting goed. Gezonde eten gaat ook goed en het lijkt er op dat ik het voor het eerst ook echt begrijp hoe het werkt ;) In de vakantie laat ik het lekker los, maar na de vakantie heb ik zeker weer een doel voor ogen. 

Mentale Gezondheid; gaat goed. Mijn hoofd is wel overvol met van alles rondom het huis, wij willen nog zoveel. We moeten echt weer een tandje bij zetten.

Minimaliseren; dit gaat heel goed. Ook deze maand flink opgeruimd in huis en de garage en dat is goed te merken in onze tweedehands verkopen deze maand.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 914 unieke bezoekers mijn blog, dat is helaas onder mijn streven van 1000. Maar op zich prima voor een vakantiemaand, al postte ik deze maand wel de klapper over onze nieuwe keuken. 

Omzetdeze maand geen omzet, alleen wat reclame inkomsten. 

Financieel

Sparen; ook deze maand daalde het saldo van onze spaarrekening. We betaalden de opleiding van onze zoon en uiteraard de nodige kosten voor het huis. Volgende maand ziet er ook niet echt rooskleurig uit in verband met de vakantie. 

Spaarrekening, Spaarsaldo juli 2023

Beleggingen: ook deze maand steeg het rendement op onze portefeuille en staat nu op een rendement van 59%. 

Rendement DEGIRO , Aandelen, inversteren juli 2023

Boodschappenbudget; deze maand valt het mij mee in hoeverre wij boven budget gingen. Wij gaven namelijk € 524,46 uit aan boodschappen. 

Tweedehands verkoop; deze maand verdienden wij een record van € 162,50 aan tweedehands verkopen. Manlief dunde zijn visspullen uit en wij verkochten de oude eettafel via Marktplaats

Euroclix; wij verzamelden deze maand 1006 euroclix, dat is een mooie opbrengst. Wij staan nu in totaal 9.280 Euroclix en sparen lekker door tot een uitbetaling

Energieverbruik

Je kunt aan de opbrengst van de zonnepanelen goed zien dat het slecht weer was in juli, juni bracht namelijk veel meer op. Verder was het verbruik van electra en gas prima. 

Energieverbruik Zonnepanelen Salderen

Dit was het weer voor de maand juli; een prima maand waarin ik eindelijk weer een gezonde levensstijl kon vinden, bijna jammer dat de vakantie voor de deur staat ;) Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: