Woonkamer / Livingroom

by - april 22, 2008


You May Also Like

3 Comments

  1. Mooie woonkamer.......die schuifdeuren vind ik zó mooi!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie, heldere sfeer is er hier te vinden! Prachtige foto's... in welke kleur wit hebben jullie die grote kast geschilderd? Ik ben ook bezig met het schilderen van een hoge kast, maar vind mijn kleur wit nogal fel overkomen, hoewel ik de kast graag toch 'massief' wil schilderen en niet patineren of een oude look geven of zo. Fijne zondag nog, groetjes, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hello, you´ve got a beautiful blog, thank you for visiting mine. Your living room looks so great. Especially I love the chandelier and the double-leafed slide door. Would you like to link with my blog? greetings Mira!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: