Project 365

augustus 01, 2010

Toen Martijn aan de vooravond stond van zijn weekje vissen in Frankrijk vroeg hij mij om een Project 365 (ja zelfs Martijn heeft er verstand van) bij te houden over onze week met zijn tweetjes. Nou dat laat ik me geen 2 keer zeggen natuurlijk, de hele week ben ik er druk meegeweest en nu de dag dat hij weer thuis is, is hij ook af. Met trots presenteer ik mijn eerste officiele Project 365.

P365log

Klik op de foto voor een vergroting! 

You Might Also Like

1 reacties

  1. Erg leuk gemaakt! Jullie hebben je wel vermaakt zo te lezen. Maar wat zal het ook lekker zijn dat Martijn weer thuis is.

    BeantwoordenVerwijderen

Bekijk hier ons laatste vlog!

Taxx Lifestyle

Taxx Lifestyle
Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

Like ons op facebook