Nieuwe Eetkamerstoelen

by - januari 31, 2015

Het werd tijd, hoog tijd; dat we eens iets met onze eetkamer stoelen zouden gaan doen. Dit was eigenlijk al 3 jaar geleden de bedoeling toen we in dit huis kwamen wonen, maar toen kwamen we niet verder dan een nieuwe eettafel. De stoelen hebben we toen zo gelaten omdat we eigenlijk niet precies wisten wat we wilden, ik had wel iets in mijn hoofd, maar ben achteraf blij dat we dat nooit gedaan hebben ;)

Het bleef dus een allegaartje, met een kinderstoel hier, een peuterstoel daar en verschillende stoelen. Dit was nog een overblijfsel van ons oude jaren '30 huis (klik), waar we een mooie grote tafel hadden met een bank en daar tegenover verschillende stoelen.

Het toeval wilde dat ik in december tegen een mooie aanbieding aanliep van stoelen waar ik al langer mee in gedachte liep. Het moest zo zijn, maar dan ken je mij nog niet, dus na lang, lang echt heel lang twijfelen bestelde ik voor het eerst van mijn leven een nieuwe set eetkamerstoelen. En deze werden ook nog eens netjes thuis afgeleverd op een fijne ochtend na de kerst.

En ja hoor ik kan niet anders zeggen dan dat ze prachtig staan, we zijn er echt super blij mee, ze zitten goed en ze staan super mooi bij de rest van het interieur. Waarom ik zo lang twijfelde geen idee, maar zo gaat het meestal hier :(

Twee oude stoelen gingen naar zolder, een peuterstoel naar oma, een kinderstoel werd omgebouwd naar peuterstoel en staat nu op de kop-zijn-kant en 2 stoelen verkocht ik heel toevallig weer terug aan degene waarvan ik ze 7 jaar geleden had gekocht via marktplaats. Echt heel toevallig, want de koopster kwam er pas achter bij het ophalen zelf.

En zo veranderde onze eettafel dus van een allegaartje naar een mooi object om trots op te zijn:


You May Also Like

3 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: