2015!

by - januari 04, 2015

Het is alweer 2015, waar 2014 is gebleven. ik heb geen idee, maar dat het snel is gegaan dat is zeker. De afgelopen jaren schreef ik iedere jaar goede voornemens-blogjes, maar dat gaan we niet meer doen. Tuurlijk zijn die er stiekem wel een klein beetje, maar aangezien er zulke nare dingen gebeuren in de wereld, in onze omgeving en ook heel dicht bij ons zijn sommige dingen echt onbelangrijk geworden.

Dus de nieuwe kansen en nieuwe ronden gelden niet voor mij, ook zie ik mensen bloggen over 365 nieuwe schone pagina's, heel veel succes daarmee, wat jullie er mee bedoelen, ik heb geen idee.

Op dit moment heb ik meer behoefte aan bewuster leven, relativeren en pas las ik een mooie uitspraak "kleiner leven". Genieten van mijn gezin, omgeving, proberen gezond te eten (het liefst zo min mogelijk suikers, onmogelijk voor mij) en bewust worden van wat we echt nodig hebben (lees: alle rommel in huis uitzoeken en weg doen). En zo ontstaan er toch weer de voornemens ;)


You May Also Like

3 Comments

 1. Mooi Miranda. Ik kan me goed voorstellen dat je hoofd niet staat naar goede voornemens als er om je heen zoveel moeilijks gebeurt. Ook wel een beetje herkenbaar voor mij.
  Bewuster leven is een mooi thema voor dit jaar. Veel sterkte in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie goede voornemens. Ik wens je veel succes!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met alles in dit nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: