Ikea.....

by - oktober 23, 2005

Vanmiddag nog even snel naar de Ikea geweest, om wat extra opbergruimte te creeeren op de slaapkamer. We liepen eerst rond met het idee van legplanken en dan opbergdozen erop. Maar toen liepen we hier tegen aan. Officieel zijn het schoenen kasten, wel grappig en super handig!

You May Also Like

8 Comments

 1. Hey trouwens, leuk zeg een linkkie naar mij, zal jou meteen bij mij ook ff linken!!! :D
  Fijne zondagavond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! En handig voor -altijd-tekort-opbergruimte-!
  Ik ga binnenkort klussen in huis, ga zeker ook ff bij Ikea kijken... (gevaarlijke winkels, die woonwinkels.. voor de snelheid waarmee het geld uit de knip vliegt dan...! ;) )
  Gezellig weblog hebben jullie! Leuk dat je ff bij mij langskwam!
  Veel logplezier, fijne avond! Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is handig en het zit ook goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg leuk verzonnen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé da's handig! Is hij van binnen ook als een schoenenkast of zitten er plankjes in? Bij Ikea hebben ze altijd handige opruim-dingen vind ik! Ben er vorige week nog geweest... ook paar leuke dingetjes meegenomen voor ons huisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ All: Thanks for the compliments

  @ Inge-Marije: Van binnen zijn het ook gewoon schoenenkasten, dus geen plankjes het is een grote ruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey miranda en martijn!

  die heb ik ook 3 voor 25euro haha ik bewaar me lectuur erin :) erg handig zijn ze!

  groetjes Roël

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: