Portretten

by - december 03, 2012

Sinds dat de oudste acht maanden is, laten we ieder half jaar een portretfoto maken. Ieder half jaar komt er namelijk een fotograaf bij de fotozaak hier in de stad en die maakt dan wat leuke foto's en die kun je voor een zacht prijsje bijbestellen. Geen dure actie's zoals bijvoorbeeld bij de Albert Heijn, waarbij ze alles afdrukken en dan de hoofdprijs vragen, echt belachelijk! Hier kies je de foto('s) die je zelf wil hebben en verder niets. De gemaakt foto's geven we dan altijd kado aan de opa's en oma's met sinterklaas en met moederdag. Ideaal!

Alleen dit jaar waren we dus precies het weekendje weg toen de fotograaf kwam en had ik de opa's en oma's al gewaarschuwd dat er dit jaar geen foto's zouden komen. Maar afgelopen week begin het tocht te kriebelen en heb ik zelf wat grappige plaatjes geschoten. Niet de kwaliteit van een echte fotograaf, maar de opa's en oma's waren er toch blij mee. Degene met de hartjes hebben we af laten drukken en gisteren heeft de Sint deze geschonken.

You May Also Like

4 Comments

  1. Mooi gedaan hoor en zo leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om ieder jaar zo'n foto te laten maken, maar nog leuker om ze zelf te maken toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ideaal kado! Ook leuk om te zien hoe die kleines dan gegroeid is he ;) super idee dat je toch zelf nog even foto's heb gemaakt ze zijn erg mooi geworden!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: