Loos hoekje

by - mei 22, 2013

Dit hoekje was al maanden een doorn in het oog. Achter de kast in de keuken zit nog een stukje muur tot aan het raam met de verwarming. De verwarming hebben we daar naar toe om laten verplaatsen zodat wij de keuken wilde die we graag wilde. En vanuit de woonkamer kun je de verwarming dan dus niet zien, wel zo fijn.

Maar goed gelijk vanaf het begin dat we er wonen werd al snel duidelijk dat er nog iets met hoekje moest gebeuren, hoe of wat zou met de tijd wel vanzelf duidelijk worden. A fijn op een dag kreeg ik het heldere idee om plankjes boven de verwarming te hangen. Maar helaas met kleine kinderen hebben die ideeën altijd wat meer tijd nodig om gerealiseerd te worden, vroeger draaiden we onze hand er niet voor om en verbouwde we een heel huis, maar nu......

Dus eindelijk na dat Martijn via zijn werk de plankjes had geregeld en deze al weer weken in de schuur stonden, ik bij de G.amma nog wat dragers scoorde en ik eindelijk een vrije middag vond om ze in de verf te zetten, hebben we ze van de week op gehangen.

En ik ben er blij mee, of de invulling zo blijft weet ik nog niet, maar voorlopig is het goed en ben ik blij met wat extra opbergruimte.


You May Also Like

4 Comments

  1. Handig! Toch lekker weer wat extra ruimte!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit en inderdaad handig weer wat extra ruimte.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha zo herkenbaar, van die projecten die opeens blijven liggen. Geen energie meer 's avonds, geen tijd voor... etc. Maar eindelijk, ze hangen! En het ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: