5x Blij :)

by - oktober 14, 2014

Afgelopen week werd ik op facebook getagd om iedere dag 5 dingen (foto's) te posten waar ik blij van word. Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken, dus ik postte alle 5 de dagen trouw mijn ding!


Dag 1: Ik word blij van mijn gezin, mijn 3 mannen zijn het mooiste wat me ooit is overkomen.

Dag 2: Waar ik blij van word.....nou ik word heel blij, en op het moment zelf vooral emotioneel  , van deze foto (excuses voor de slechte kwaliteit). Deze foto maakte ik 2 weken geleden op een familiefeest. Ruim 2 jaar zitten mijn allerliefste papa en mama al in de medische molen met hersteloperatie's, therapieën etc etc. Het einde komt eindelijk een beetje in zicht en hier maken ze weer sinds hele lange tijd een dansje zoals ze altijd doen. Toppertjes!


Dag 3, waar ik blij van word is...ons mooie en comfortabele huisje en dat ook nog op een hele fijne lokatie.

Dag 4, waar ik blij van word.....ik word blij van de vriendschap met onze allerleukste achterbuurjongens! Eigenlijk zijn alle combi's mogelijk, hopelijk friends for life, wat er ook gebeurd. 


Dag 5, waar ik blij van word........ik word blij van mijn droom, een droom om leuke creatieve dingen te maken en deze te delen met andere. Helaas heb ik te weinig tijd en energie om er echt vorm aan te geven, dus met hele kleine stapjes probeer ik deze droom te vewezenlijken, dus wie weet als ik later groot ben  .........voorlopig blijven dromen, want daar word ik blij van!

You May Also Like

3 Comments

  1. Wat een heerlijke 5 dingen!! Mooie dingen maak je zeg! Wij zijn hier nu helemaal in het steigerhout ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een heel mooi artikel geworden, ik snap dat je er blij van wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk zo'n positief logje. Dat zijn ook echt dingen om blij over te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: