Heftruck

by - april 11, 2005

Zoals jullie weten ben ik nogal erg van de "verander" toer, hier een kastje daar een kastje, hier een likje verf, daar een likje verf etc. Zo had ik laatst ook weer mijn oog laten vallen op 2 leuke kasten; 1 kledingkast en een kastje met een marmeren blad. Helaas waren deze kasten in alle kleuren van de regenboog en gingen er weer aardig wat verfuurtjes in zitten. Gelukkig had ik mijn oude kast kunnen verkopen (vanwege de ruimte) en kon dus deze kledingkast naar boven, Martijn en ik zouden dat wel even proberen met zijn tweeen, de kast was niet echt zwaar dus dat moest lukken.

Maar helaas........de kast paste niet door het trappengat......alles geprobeerd, links, rechts, op zijn kant, schuin....maar helaas het ging echt niet. En nu..........dat wordt door het raam, maar hoe.....ons idee was om mijn neef te bellen en het dan via een dak van de vrachtauto te proberen. Dus wij bellen, hij zal wel even komen kijken eerst en dan een oplossing, ik had nog steeds de kriebels in mij buik van dat het nooit zou lukken. Mijn neven kwamen gelijk kijken en kwamen met een oplossing "DE HEFTRUCK", ik had mijn vraagtekens(straks valt die hele kast van de lepels afen dan ligt hij in 1000 stukken), maar ik vertrouwde erop.

En ja hoor, zondagochtend, daar kwamen mijn reddende engelen aan, 1 op de heftruck en de ander in de auto erachter aan. Het was echt een werkje van niks, 2 minuten en de kast was boven. JONGENS, NOGMAALS BEDANKT! Zie foto....enne het eind resultaat van de 2 kastjes komen binnenkort natuurlijk uitgebreid aan bod onder de categorie Meubels Voor - Na.

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: