Arsenal - Ajax

by - december 06, 2005

Martijn vertekt morgenochtend heel vroeg naar Londen om morgenavond de champions-league wedstrijd Arsenal - Ajax te kijken. Hij gaat samen met zijn broer en nog wat gasten uit C'borg. Hopen maar dat ze winnen!

You May Also Like

1 Comments

  1. Hey, Miranda en Martijn!!

    Alles goed? hier even een berichtje vanuit de spoorstraat!!
    late reactie maar arsenal-ajax 0-0 opzich netjes! had wel meer ingezeten eigenlijk.... maar nu op naar ajax-inter wordt vast weer close, toch vraag ik me af wat ajax met milaneze ploegen heeft.. ieder jaar komen we ze wel weer tegen!! en met dat italiaanse voetbal vind ik er niks meer aan!! altijd 0-0 of 0-1!! het zal toch niet weer? laten we hopen dat ajax het red enzo de critici d emond kan snoeren want wat er ook gebeurt AJAX is en blijft DE club!! vandaag naar ajax-nec hoop dat we winnen lopen we weg van heerenveen en rkc die gevaarlijk dichtbij zijn gekomen... dat ik me hier nog zorgen om moest gaan maken dit seizoen had ik van te voren niet gedacht... maar laten we met de inhaal race beginnen 14.30 amsterdam ArenA!!

    Groetjes Roël

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: