Award

by - januari 31, 2009

Van Gea ontving ik zomaar een award voor mijn blog. Echt onzettend leuk, lief en aardig en ook het stukje dat ze over mijn blog schreef vond ik helemaal super! Echt een stimulans om hier wat meer te gaan bloggen. Als ik strakjes (nog maar 2 weekjes) met verlof ben, zal ik me weer eens wat meer gaan verdiepen in het bloggen.

Gea zelf heeft ook een geweldig blog, namelijk G-style, een van mijn favoriete blogs en ik volg haar dan ook op de voet. Bedankt Gea!

You May Also Like

2 Comments

 1. Leuk dat je ook een award hebt ontvangen !
  Gefeliciteerd, welverdiend hoor !
  en nu de moeilijke taak om hem weer door te geven aan een mooie blog :-)
  Succes !
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congrats Miranda, nice blog. Keep it on!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: