by - februari 21, 2009

Zoals de meeste van jullie woonfreaks al weten heeft H&M sinds deze week een nieuwe afdeling erbij in hun webshop, namelijk de H&M Home Collection, de lijn Natural is echt mijn favoriet en zelfs misschien wel een beetje picasa-waardig! Ik heb al wat leuke dingen gezien, wil je ook een kijkje nemen, KLIK DAN HIER!

You May Also Like

5 Comments

 1. Ja, maak me gek hiermee!!! Wij arme Belgskes mogen ook nog niet eens in Nederland bestellen. Ik had het gisteren geprobeerd en kreeg daarna een kordate mail dat de webshop enkel toegankelijk was voor inwonenden van Nederland... grrrrr...
  Ik vind die linnen serie (zandkleur) zo mooi en ik heb hier thuis ook een paar linnen sets. Als je een keer in puur linnen hebt geslapen, wil je bijna niets meer. Prachtige, aangename stof is het! En ´goedkoop´ is H&M ook nog eens, want voor eenzelfde set betaal je bijv. bij La Redoute (Frans postorderbedrijf) gemakkelijk het dubbele. Pech dus!
  Maar daar gaat de zon voor ons natuurlijk niet onder vandaag :D
  Lieve groeten. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh dat had ik nog niet meegekregen, maar dat ziet er wel leuk uit, en ook nog leuk geprijsd !
  fijne zondag !
  groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja geweldig de naturel collectie!
  En ook niet al te duur!
  Kunnen we vanaf de luie bank mooie kussenslopen bestellen!

  Groetjes anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai,wat geweldig zeg alleen die foto's al!ben er is even goed voor gaan zitten,vooral t naturel erg mooi allemaal.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg deze week ook het blad van H/M. Staat mooi beddengoed in.
  Zal nog eens even een keer op mijn gemak kijken.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: