Kroonluchter Gepimpt

by - juli 18, 2009

You May Also Like

10 Comments

 1. Die is mooi geworden , leuk gedaan !!
  Fijn weekend verder, groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die kroonluchter heeft echt een leuk model ! super geworden
  groetjes en een fijne zondag/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat is goed gelukt hoor.
  Mooi.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is prachtig geworden......
  Een plaatje om te zien
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi, wat een mooie blog heb je, ik ga je volgen!! Groetjes Carolina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal leuk,heb je m met kalkverf
  gedaan?Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. That's much better now! I also love to "pimp" old things - perhaps you want to visit me on my blog? (Then take a look at my cat Maxwell - it looks like your Sam ;-))
  Bye Traude from Austria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is echt mooi geworden, maar ik twijfel nog over de mijne, ik heb dezelfde kroonluchter maar dan voor kaarsen, wil hem de hele tijd pimpen hahaha.. ga even elke keer bij jou turen naar de voor en na hoor.


  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat is hij mooi geworden! Ik heb zelf ook nog een koperen hangen. Niet echt meer van deze tijd. Heb je hem meteen gespoten of eerst nog geschuurd? Was vandaag voor het eerst op je blog. Heel leuk, ik kom vaker bij je langs. Neem ook eens een kijkje in mijn webwinkel: www.verknipt.eu
  groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: