Gelukkig!

by - oktober 16, 2009

Het is hier even stil geweest, niet bewust, niet onbewust en er is ook niets aan de hand. Het kwam er gewoon even niet van. Ook al schrok ik wel even van de laatste datum van mijn blog je hier, 3 maanden geleden FOEI!! Eigenlijk heb ik weinig te melden, alleen dat ik ontzettend gelukkig ben. Inmiddels is onze zoon alweer 7 maanden en het gaat super goed! We zitten helemaal in elkaars ritme, eten en slapen goed en ook het werken gaat erg goed. Opa en Oma's genieten van hun oppasdag. Zo genoeg geneuzeld, dit is ten slotte toch een woonblog en geen babyblog ;-)
Toch wilde ik jullie even de schattige bloemetjes laten zien, die ik gister kreeg van die kleine en zijn Oma toen ik hem ophaalde uit het werk. Echt Schattig!

You May Also Like

5 Comments

 1. Leuk om hier weer een update-tje te krijgen! Fijn ook dat het allemaal goed gaat met de kleine Ezra en hij zijn gangetje gaat in dit leven :)
  Groetjes, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om weer wat van je te horen en dat alles goed gaat met je kleine mannetje. Een sfeervolle foto, leuk dat je zo verwend bent met zo'n lief boeketje.
  Fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie ritmes matchen :) Goed te lezen dat het allemaal gewoon lekker loopt! Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om weer wat van je te horen en zien.
  Goed dat het allemaal zo goed gaat.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaja dat was wel lang gelden hoor.
  Maar fijn om te weten dat alles goed gaat. Leuk boeketje heb je gekregen.

  fijn weekend.
  groeten Lia

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: