Genieten!

by - december 04, 2009

Vanochtend zat ik met mijn allerliefste zoon op de bank en toen dacht ik, wat heb ik toch een heerlijk huis. Ik kan soms in een keer heerlijk genieten van mijn eigen huis en soms ook helemaal niet en dan baal ik van alles. Maar vanochtend even een geniet momentje, dus ik heb gelijk een foto genomen, 1 met en 1 zonder flits. Zonder flits is toch iets warmer, maar wel iets vager, jammer. Iemand fotografie tips?

Ook heb ik vorig weekend mijn dienblad op tafel in feestsferen gebracht. Nu ben ik niet snel tevreden, dus er zal nog wel het een en ander worden veranderd. Maar tot nu toe complimenten van mijn visites. Ook weer 1 met en 1 zonder flits :)

Iedereen een heel fijn Sinterklaasweekend toegewenst!

You May Also Like

7 Comments

 1. Heerlijk dat je zo lekker kunt genieten van je huis hè! Het ziet er gezellig uit bij je, die kast vind ik ook erg mooi!

  Fijn weekend!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik geniet helemaal met je mee!! Zo´n heldere kamer met zo´n prachtig hoog plafond waar zo´n hoge kast in past... het einde! Zou ik ook wel willen hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt groot gelijk dat je van je huis geniet! het ziet er heel gezellig uit. je dienblad heb je ook mooi gedaan.
  groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zonder flits is beter en dan kan je beter met statief fotograferen en een langere sluitertijd, of je legt je toestel ergens op als het maar niet beweegt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je mag ook heel goed genieten van je huis, ziet er ook altijd sfeervol uit. Soms heb ik dat ook, dan heb ik zo'n dag dat ik niets leuks vind. Zal wel aan de dag liggen.
  prettige avond, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar...ik heb ook van die dagen dat ik niets leuk vind. Raar hè, dat je dan een volgende dag alles weer heel anders bekijkt en zo blij bent met alles. Je heb wel reden om blij te zijn, je kamer ziet er prachtig uit, mooi kast en kroonluchter en je dienblad heb je sfeervol gedecoreerd. Ik zet de camera ook op statief als ik zonder flits een sfeer wil weergeven.
  Fijne zondag.
  groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad dat blijft altijd moeilijk.
  Vooral met het winterdag licht,krijg je vaak ongezellig licht.

  mare wij kijken er wel door heen hoor!!!
  Gezellig zo!!
  fijne dag nog

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: