Picasa Proof?

by - november 29, 2009

Dames, HELP!! Ik heb een superleuke oude spiegel gekregen van mijn schoonmoeder, zag hem al helemaal voor me op de schouw. Maar ik krijg hem niet gestyled, ik wordt er gek van. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ie aan de muur komt te hangen en dan heb ik onder de spiegel wat meer ruimte dan nu, maar toch....zucht....ik weet het niet. Dames wat denken jullie, is de spiegel picasaproof?

You May Also Like

7 Comments

 1. Nu ben ik er niet helemaal van op de hoogte wat picasaproof inhoudt, maar als ik naar je foto's kijk zou ik in de kandelaars mooie bruine, donkergrijze of zwarte kaarsen plaatsen. Op de schouw wat kersttakken rond de leuke waxinelichtjes...een paar mooie kerstballen er tussen plaatsen en dan ziet het er misschien al veel beter uit!?!

  Succes...!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. moet iets picasaproof zijn? Het gaat erom wat jij mooi vind en dat hang jij op klaar en dat stylen komt vanzelf....geef het tijd ....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet ook niet wat Picasaproof inhoudt, maar volg altijd je eigen stijl. Waar jij je lekker bij voelt dààr gaat het om.
  Je heb een mooie spiegel gekregen en je schouw is voor mij ook een WAUW-faktor. Ik heb zelf ook een spiegel boven de schouw hangen, deze hangt er een stukje boven en straks vult een kerstguirlander de ruimte op, of zet er een mooie krans tegenaan.
  Succes en ik ben heel benieuwd hoe het wordt.
  Fijne week.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn huis is ook niet picasaproof. En eerlijk gezegd, dan zou ik gek worden. Je moet gewoon doen wat je hart ingeeft. Het is een hele mooie spiegel die je hebt gekregen. En net als Mea zegt straks een guirlande eronder. We zien het toch nog wel een keer hé.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo, ik zag dat je mijn blog bent gaan volgen, welkom, hartstikke leuk! Ik heb me ook als jouw volger aangemeld hoor!
  En met die schouw, dat komt vanzelf goed joh, soms moet je even wachten en komt de inspiratie vanzelf. Ik ben van plan om op de mijne straks een guirlande te maken, op een paar houtblokken, die dan even aan elkaar moeten worden gezet, maar dat doet mijn lief wel even voor me!
  Succes en een fijne avond, groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. komt vanzelf goed,de spiegel is in ieder geval prachtig net als de rest!!straks komt er n ingeving waardoor t Nostalchique is!Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je even een kijkje op mijn blog kwam nemen, en dank voor je leuke reactie..
  En inderdaad ik sluit me bij de naderen aan, als jij het leuk vind zoals het nu staat dan is het goed. volg je gevoel, en dat is wat het is...jouw huis..Succes Groetjes Hety

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: