Opstapje naar iets nieuws?

by - februari 27, 2010

Veel te lang geleden dat ik hier iets van me heb laten horen. De laatste foto's van kerst, ik schaam me echt diep. Maar sinds de komst van onze zoon, die overigens over 2 weken alweer een jaar wordt, staat mijn huisje echt op de tweede plek. Al geniet ik er nog met volle teugen van, iets nieuws zit er gewoon even niet in.

Wel heb ik een andere nieuwe
hobby gevonden en dat is digiscrappen! De meeste van jullie zullen het wel kennen. Het is echt een verslaving om zoveel mooie kits te verzamelen en nu met de foto's van die kleine is het natuurlijk super leuk om te doen. Ik ben dus van plan om hier ook van meer over dat digiscrappen te bloggen, ik heb al gemerkt dat er een hoop digiscrappers zijn in blogspot-land.

Dus ik hoop dat de vertrouwde (picasa)-bloggers me nog een kansje willen geven om mijn huisje te blijven volgen en wie weet vinden zij en nieuwe bezoekers het digiscrappen ook leuk!

You May Also Like

4 Comments

 1. Natuurlijk blijven we gewoon volgen Miranda, we hebben allemaal wel eens periodes dat we minder bloggen omdat er nu eenmaal ook wel eens andere zaken aandacht vragen. En geniet lekker van je zoontje joh, voor je het weet is ie groot! Ga nu even op je andere blog kijken, ben heel benieuwd wat dat digiscrappen inhoudt (waarschijnlijk ben ik een vreselijke muts dat ik niet weet wat dat is....') Fijne avond, lieve groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal niet erg dat je soms wat minder tijd hebt. En zeker met zo'n kleine is dat te begrijpen. Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor. En dat digiscrappen [was het zo] geen idee wat het is, dus ga dat maar eens een keer uitleggen.
  Een heel fijn weekend
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms gaan andere zaken gewoon even voor...geen probleem!! Hier nog zo één die niet weet wat digiscrappen is! Een toelichting is dus welkom!

  Geniet van je zoontje, hij hoort gewoon op nummer 1!!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd. Het wordt vast prachtig.......
  Mooi zeg je foto.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: