Digiscrappen

by - maart 03, 2010

Aan de reactie's te zien is nog niet iedereen helemaal op de hoogte over het fenomeen digiscrappen. Ik zelf ben er al zo een 2 a 3 jaar mee bezig waarvan het laatste jaar echt actief en heb ik eindelijk ook door hoe het eigenlijk echt werkt!

Digitaal scrappen is het verwerken van foto’s in een layout waarbij je gebruik maakt van een grafisch programma. Je maakt hierbij gebruik van achtergronden, kleuren en losse elementen die je kunt downloaden (kan tegen betaling) van internet. Dat noemen ze een scrapkit, in een kitje zitten dan achtergronden en losse elementen in een bepaald thema. Je kunt je ontwerpen ook af laten drukken en gebruiken als bijvoorbeeld een foto-album.

Hier zie je de uitnodiging voor de eerste verjaardag, die heb ik dus zelf gemaakt, waarbij elk onderdeeltje apart geplaatst is.

You May Also Like

2 Comments

  1. Oh, dat ziet er wel leuk uit. En kan me voorstellen dat je hier druk mee kunt zijn.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me echt enig Miranda, maar heb al zoveel hobbies, dat ik me er op dit moment maar even niet in ga verdiepen, ik vrees namelijk dat het wel eens verslavend zou kunnen werken...
    Maar voor jou: heel veel plezier en laat ons af en toe maar even meegenieten! Fijne avond nog, lieve groet, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: