5 jaar bloggen!

by - maart 28, 2010

5jaar_4 Afgelopen vrijdag bestond dit weblog precies 5 jaar. Er was geen bewuste reden dat ik die dag met dit weblog begon, het was meer nieuwsgierigheid en uitproberen. Dit was een grote opstap en hierna volgde dan ook nog wel wat andere weblogs en websites, maar na alles zijn we toch weer terug bij af en heeft dit weblog zich toch het best overeind gehouden.

Na eerst een beetje van alles en nog wat op de Noorderwal te hebben geblogt zoals Snoezepoes, Culemborgse Geschiedenis, Meubels, Vakantie's naar verre oorden en Karpervissen, kwam natuurlijk de grote verbouwing aan de Zandstraat, die hier uitgebreid besproken is. En een jaar geleden werden al deze categorien aangevuld met de vele logjes over die kleine. En er zullen er nog vele volgen!

You May Also Like

2 Comments

  1. Oh wauw, vijf jaar! Da's een hele lange tijd!
    Ik keek net even in mijn eigen archief, en mijn blog bestaat in mei ook al vijf jaar! Wat een mooi naslagwerk is het eigenlijk geworden van dingen die je al die jaren mee hebt gemaakt. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lang alweer he... Volgens mij volg ik je ook al zo lang !

    xxx ramona

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: