Geef!

by - september 21, 2010

Deze week loop ik collecte voor de nierstichting!
Geven jullie ook aan mijn collega's?

You May Also Like

5 Comments

 1. Zeker !! lees mijn post eventjes.....liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk! De voordeurbel is hier al gegaan vandaag en DAT betekent maar 1 ding hier in ons kleine dropje: Collecte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jazeker...ze moeten hier nog komen maar ik geef altijd...het heeft voor mij ook een gevoelige waarde want mijn vaders nieren werken sinds een half jaar niet meer en dat is zo erg, ik heb vreselijk met hem te doen!

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. absoluut!!!! De collectant was aan de deur toen mijn dochters even alleen thuis waren...en de mevrouw was al een paar deuren verder toen we de auto uitstapten, dochter 2 kwam aanhollen voor geld en is die mevrouw achterna gehold....nah....toegewijd of niet??;)

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: