Ziekjes

by - november 22, 2010

Na alle drie een paar dagen in de ziekenboeg te hebben gezeten, wil het bij mij maar niet over gaan. Echt heel vervelend en naar, want eigenlijk ben ik nooit ziek en wil ik dat ook niet zijn. Het begon zo een beetje twee weken geleden, de oudste werd zwaar verkouden en we namen dat een beetje over. Op zich niets ernstigs, tot vorig weekend. De vrijdag was al niet echt prettig en de intocht van de Sint hebben vader en moeder beide gedaan onder invloed van Imbrupofen. Al helemaal niks voor mij, maar je moet wat.

De maandag daarna bleef vriendje toch maar thuis om uit te zieken en ik werkte toch thuis, dus dat was niet zo een punt. Dacht ik......a fijn s'middags lag ik met een koorts-aanval rillend in bed en had ik aan het eind van het liedje 40,9 graden koorts. De oudste naar opa en oma om de volgende dag echt goed in bed te blijven. Donderdag toch weer aan het werk, het was tenslotte maar 1 dagje, waarna ik me vrijdag, zaterdag en zondag nog steeds lamlendig voelde.

Vandaag wel gewoon weer aan het werk, maar vanavond weer lekker vroeg me bed in, vriendje heeft mijn moeder nog even overvallen (die werkt bij de drogist) voor de laatste reddingsmiddelen. Ik denk dat ik de afgelopen week nog nooit zoveel medicijnen hebt geslikt als in mijn hele leventje.....komt het ooit nog goed? Laten we het hopen....

You May Also Like

10 Comments

 1. Ik denk dat je dat even heel goed uit moet zieken!!!

  Beterschap!!! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie treffen het wel zeg !!
  lekker onder de wol en uitzieken !!

  Beterschap en sterkte

  Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wens je van harte beterschap hoor!!!

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou,blijf nog maar even lekker warm onder je dekentjes hoor wordt TE koud.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè bah....wat vervelend Miranda, hopelijk knap je snel weer op.
  Lieve groet en beterschap, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed uitzieken! Dan komt het echt weer goed!
  Maar ik weet het hoor, het neemt vreselijk af als je een paar dagen echt ziek bent!
  Beterschap, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel beterschap. Hopelijk gaat het nu weer iets beter?

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: