Kersthangers

by - november 13, 2010

Via Picasagirl "Patricia31" kreeg ik de geweldige tip over deze gave houten hangers te koop bij de Blokker. Ook al mocht in ons tijdelijke stulpjes geen spulletjes voor het huis meer kopen, deze kon ik niet laten liggen. Ik vond ze erg gaaf en helemaal mijn stijltje. Of ze in de boom komen of dat ik er iets anders mee ga doen dat weet ik nog niet.....maar een mooi plaatsje zullen ze zeker krijgen.

You May Also Like

6 Comments

 1. Ze zijn inderdaad erg leuk!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm ik was vanmiddag nog bij B. voor kaarsen en heb niet verder gekeken...jammer!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn ze....lief en ook stoer.
  Super.
  Fijne dag
  LIefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh.....wat zijn ze leuk, ik heb ze hier nog niet gezien bij Blokker.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: