Sfeertje

by - februari 03, 2011

Omdat het hier in dit tijdelijke huisje er niet echt uitziet als een VT-wonen-magazine, de 2 verdiepingen en de keuken zijn echt om te huilen , heb ik mezelf 2 mooie tweedehands kandelaars kado gedaan.  Om de woonkamer, die redelijk naar mijn zin is en een nog redelijk VT-wonen gehalte heeft, wat extra sfeer te geven. En ik moet zeggen, dat is redelijk goed gelukt!

Collages5

You May Also Like

5 Comments

 1. Het is wel belangrijk om je thuis te voelen, ookal is het tijdelijk.
  Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Waar "vind" je meestal je items voor in huis?

  Groetjes, Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Renske
  Eigenlijk zo een beetje overal en nergens. Kringloopje, Rommelmarktje, Marktplaats etc etc. Maar omdat we straks een heel nieuw huis krijgen, wil ik wat kieskeuriger worden, mooie spullen en geen rommel meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Ik was benieuwd want het zijn wel leuke items en passen goed bij elkaar in je woonstijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Of het VT-wonen is, dat weet ik niet... Maar ik vind het wel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: