Spam!!

by - april 12, 2011

Spam Spam!! Voor het eerst, en dat valt me eerlijk gezegd nog mee aangezien dit blog al 6 jaar loopt, heb ik last van spam. Reactie’s op berichten van mensen (computers) die ik niet ken en teksten die nergens op slaan. Eerst dacht ik nog, wat leuk een nieuwe reactie, maar toen ik verder keek bleken het er dus 5 te zijn en allemaal in hetzelfde genre. Jammer, maar ook ik kom er dus niet onder uit.

You May Also Like

3 Comments

 1. Ach dan hoor je er ook pas echt bij natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SpAm is zo irritant. Zelf heb ik er gelukkig nog geen last van op m'n blog. *klopt af*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjeetje wat irritant zeg, ik heb er gelukkig 'nog' geen last van!

  Nog bedankt voor je superlieve berichtje!

  Xxx Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: