Eerste Kijkuurtje

by - oktober 04, 2011

Ik ga het nog een keer proberen, dit blog nieuw leven in blazen en als het niet lukt, dan gaat ie definitief de lucht uit! Voorlopig heb ik wel aardig wat te berichten over het nieuwe huis, maar toch...ik weet niet zeker of het gaat lukken.

Eindelijk mochten we op 31 augustus rond dwalen in ons nieuwe huis, dat was echt super gaaf en heel bijzonder. Op dat moment stonden de betonnen muren, lagen de verdiepingsvloeren erin en zaten aan de achterkant de ramen er in, verder nog niets. Na een kwartiertje onze fantasie de vrije loop te hebben gelaten gingen we de huizen kijken die al een fase verder waren, dat was heel gaaf omdat je dan echt een goed idee krijgt hoe alles wordt en ik kan jullie zeggen het wordt gaaf.

Hieronder een impressie van ons huis op 31 augustus, aanstaande woensdag hebben we het tweede kijkuurtje, dan zullen we jullie weer op de hoogte houden, jullie zullen versteld staan wat er in de maand allemaal gebeurd is.

You May Also Like

3 Comments

 1. Waarom ga je stoppen met deze blog als ik het vragen mag!!!

  fijne avond
  liefs Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!

  Bedankt voor je berichtje op m'n blog. Da's toevallig, 2 Miranda's allebei 33 en wonend in Gelderland. Allebei 1 kindje... en een blog! haha!
  Succes met je nieuwe huis, wel veel bloginspiratie zou ik zeggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, wat gek dan hè, zo'n kijkuurtje...terwijl je daar straks gewoon WOONT...( en je nu je waarcshijnlijk al scheel betaald) Ben heel benieuwd hoe het wordt....

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: