Opruimen!

by - april 23, 2012

Ze zeggen wel eens "Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd" en dat geldt voor mij helemaal.

We hebben een drukke tijd achter de rug, eerst hebben we ons nieuwe huis woonklaar gemaakt, daarna zijn we verhuist en natuurlijk de geboorte van de jongste. Langzamerhand komen we weer in ons normale ritme en heb ik echt 1001 dingen in mijn hoofd die ik graag allemaal zou willen doen. Helaas gaat dit niet altijd met 2 koters om je heen, zeg maar rustig helemaal niet. Maar ik blijf maar met mijn plannen in mijn hoofd zitten.

Op zolder staan nog steeds dozen die er al staan tijdens de verhuizing die ik moet uitzoeken, sterker nog er staan dozen bij mijn schoonouders die er al een jaar (van toen we verhuisde naar ons tijdelijke huurwoning) staan die ik nog moet uitzoeken en natuurlijk wil ik na mijn zwangerschap mijn kledingkast uitzoeken, want zo als bekend heb ik niks om aan te doen ;)  Mijn marktplaats-carriere nieuw leven in blazen. En dan nog de woonkamer, slingers, ballonnen, kaarten, kraamkado's, het is in mijn ogen een grote puinhoop, hoe lang laat je zoiets hangen?

Dus jullie begrijpen wel, ik hebben een "to-do-list" van ongeveer een meter lang, maar ik weet niet waar, hoe en wanneer ik moet beginnen. Gelukkig beginnen de kraamvisites een beetje af te lopen, zit de jongste twee ochtendjes op school (al vind ik het dan ook wel lekker om even achter de laptop te kruipen) en begint de jongste eindelijk een ritme te krijgen van +/- 6 voedingen per dag. Dus wie weet, heb ik binnenkort ook een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd!

You May Also Like

2 Comments

  1. Hahaha dat herken ik. Ik heb het ook altijd druk in mijn hoofd en heb dan niet eens 2 van die kleintjes.
    Alles op z'n tijd! Geniet ook van je mannetjes en tussendoor stapje voor stapje, alles in orde maken.

    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh herkenbaar met zolder en dozen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: