De Tuin!

by - juni 04, 2012

Na dat ons nieuwe huis vrij snel in orde was, wat ook wel moest ivm met de komst van de jongste, was onze achtertuin nog een grote modder/klei-poel. Gelukkig konden we het het grote werk (afgraven en zand storten) met vier huizen te gelijk doen en onze buurman had al het materiaal om het een en ander uit en af te voeren, echt helemaal top! Alleen wanneer was de vraag, ik was hoogzwanger (lees een paar dagen over tijd) en eigenlijk waren we met niks anders bezig dan de komst van de baby. Maar goed onze buurman is nog al een baasje, dus als hij zin had om s'ochtends om 7 uur te beginnen dan verwachtte hij dat iedereen hielp. Logisch natuurlijk, maar het heeft wel wat stress-momentjes opgeleverd. Maar al met al kon Martijn wel iedere keer helpen met de andere buurman en was de klus redelijk snel geklaard. Toen de jongste geboren was heeft Martijn in de kraamweek met de andere buurman de schuttingen gezet voor alle 4 de huizen.

Toen de schuttingen eenmaal stonden en we druk waren met poepluiers en kraamvisites begon die grote zandbak ons toch wel te irriteren. Dus toch maar snel stenen uitgaan zoeken en op tweede paasdag kwam er iemand bestraten. Wat een verbetering zeg, dat was al een stuk fijner zo! En een weekje of drie later ook de laatste twee zandbakken verholpen met aan de ene kant een stukje tuin en in het midden een mooi stukje kunstgras. Via Marktplaats nog een leuk klimtoestel kunnen scoren en zo was onze gezinstuin helemaal af.

We zijn er echt superblij mee en genieten er echt van, alleen nu even niet met al die regen. Maar dat gaat vast wel goedkomen, hier nog wat leuke details.

You May Also Like

2 Comments

  1. Echt supermooi geworden zo, een heerlijke tuin!!

    Xxx Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee, direct even een kijkje genomen op jouw blog en zag direct je stukje gras. Ziet er goed uit! Ons gras is iets minder groen (heeft meer mosdraad). Ben heel benieuwd hoe het er straks bij ons uit ziet, maar zal zeker een foto delen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: