Kado's

by - mei 31, 2012

Aanstaande zaterdag is onze jongste alweer 11 weken, wat gaat het toch hard de tijd. Over 4 weken moet ik alweer aan het werk :( daar denken we nog maar even niet aan.  De kraamvisites zijn nu wel geweest denk ik, er zijn er nog een paar die we nog wel verwachten, maar die zijn op een hand te tellen. Dus hier blog ik nog even de kado's van week 5 tot en met 8. En dan doe ik straks de laatste kado's allemaal op 1 foto.  Ik wens jullie alvast een fijn weekend en als jullie nog geen plannen hebben klikklik , een leuke rommelmarkt voor jong en oud!

You May Also Like

4 Comments

 1. Alex, Priscilla en Abigayle van Lint1 juni 2012 om 07:34

  Hey Dikkie Dik, die hebben wij gegeven, hè mama?! Weet Abigayle op te merken bij het zien v.d foto. Erg leuke spulletjes allemaal. Goed verwend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van Abigayle dat ze dat herkend! We zijn inderdaad flink verwend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie jongste zoontje!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: