Leuke winkel

by - augustus 04, 2012

Nu ik me had voorgenomen om niks meer te kopen in ons nieuw huis, ik kan namelijk de hele straat hier restijlen met mijn voorraad aan tierelantijnen, verschijnt er in eens een supergave winkel bij ons in de stad. Grrrr, dat zul je altijd zien. Ik was al een keer met moederdag mijn boekje te buiten gegaan en een mooie betonnen vaas voor mezelf gekocht. Dat was de enige keer dat ik er iets zou kopen, het is namelijk niet zo een goedkope winkel en zoals eerder genoemd heb ik erg veel spullen.

Toch was ik nog op zoek naar iets op een kale plek boven de bank, toch nog maar een keer naar die mooie winkel en ja hoor, daar vond ik weer iets unieks. Een zwart geschilderd jutedoek met een gestempelde tekst erop, echt heel gaaf. Dus ik was weer overstag. *zucht* Gelukkig zijn het twee items waar ik nu nog steeds super blij mee ben en hopelijk een beetje tijdloos zijn. Mijn voorraad ga ik maar eens uitzoeken en op marktplaats gooien ;)

Klik HIER of HIER voor die leuke winkel!


You May Also Like

1 Comments

  1. Ik hou me aanbevolen voor je marktplaats-linkje als je daar wat gaat verkopen. Die winkel waar je naar linkt... daar word ik ook heel blij van :-) Mooi doek aan de muur ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: