Gratis en voor niks

by - september 08, 2013

Aangezien ik een semi-vrekken levenswijze heb aangenomen, ben ik op trots op ons gezin wat we deze week zomaar "gratis en voor niks" scoorde.

 • 2x Prodent-tandpasta t.w.v. € 3,59 per stuk via een geld terug actie. (€ 7,18) Deze dure tandpasta zou ik zelf nooit kopen, maar goed gratis is altijd goed.
 • 2x Badschuim t.w.v. € 1,99 per stuk via de punten op mijn kruidvat-punten-kaart (€ 3,98) Kinderen kunnen weer lekker badderen, een zeer welkome actie dus! Ze hadden nog wel meer dingen, maar dat gebruiken we niet, dus op naar een nieuwe actieronde.
 • 2x Ben & Jerry's ijs t.w.v. € 4,99 per stuk gewonnen in de postcode loterij (€ 9,98) Ik had liever die paar duizend euro, die verschillende mensen hier een wijk verderop hadden gewonnen, maar goed wie het kleine niet eert.........
 • Big-shopper bij de Primera t.w.v. € 1,00. (fictieve waarde)
Totaal dus toch mooi een bedrag van 22,14 bespaart, al zullen de meningen daarover verdeeld zijn, zo voelt het wel, ik als semi-vrek dus helemaal blij! :)You May Also Like

8 Comments

 1. Goed bezig!! Weer hard gewerkt om te scoren :) Ik ben té lui om via geld-terug acties te "besparen" maar het is absoluut een optie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker goed bezig! Altijd leuk om dingen gratis te krijgen. Een beetje besparen kan nooit kwaad. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd gratis is altijd leuk ;) we blijven Nederlanders

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gratis is altijd leuk, maar dan vooral op dingen die je toch al wilde kopen en niet op hetgeen je gratis krijgt, maar niet om gevraagd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gratis is zeker altijd leuk!

  en je hebt fijne producten gekregen leuk hoor!!

  Een fijne dag,

  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: