Box eruit, ....... erin!

by - oktober 13, 2013

Sinds vandaag zijn we box-loos. Ik had hem op marktplaats gezet, maar ook gewoon nog lekker laten staan en dan wel zien hoe de verkoop zou lopen. Binnen een week dus kwijt en geen box meer, maar wel lekker wat ruimte terug. Mijn hersenen draaien de afgelopen weken al overuren over dit onderwerp, maar nu is het dus echt menens.

Op Pinterest al wat inspiratie verzameld, maar eigenlijk ben ik er nog steeds niet uit. Volgende week even lekker met mijn mannetje inspiratie op doen in de winkels, ik had al 1 idee en dat is deze kist, maar dan in het wit.


Maar ik ben er nog niet zo zeker van, dus vandaar dat ik nog wat meer inspiratie op wil doen, iemand nog tips?

You May Also Like

1 Comments

  1. Oh leuk, op zoek naar wat anders! :) Wij hebben ook een klein tafeltje met stoeltjes ipv de box. Maar zoals hierboven met planken erboven vind ik ook gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: