Omgeving #1

by - januari 14, 2014

Soms heb je in eens van die momenten dat je beseft hoe goed je het eigenlijk hebt. Zoals vorige week, toen ik even met de jongens een blokje om ging.

Niet alleen dit (nieuwe) huis is heerlijk en comfortabel, ook de omgeving is fantastisch, helemaal voor de kinderen. Aan de voorkant hebben we een mooi grasveld en GEEN auto's en achter hebben we een groot (parkeer)plein waar veel wordt gespeeld met de buurtkinderen.

En als we linksaf onze straat uit lopen, lopen we zo tegen een redelijk grote speeltuin aan, waar je aan twee kanten in kunt. Neem je de ene kant, dan kom je 3 schattige pony's tegen en neem je de andere kant dan kom je langs een kudde schapen. En als je dan nog 100 meter verder loopt, loop je zo tegen de basisschool aan, waar we ook nog regelmatig de eendjes voeren. Al die dieren is een groot feest voor de jongste op dit moment. En dan ook alles nog omringt door prachtig groen en water en dat op 5 minuten loopafstand van het centrum.

Dit huis is een van de beste keuzes van de afgelopen jaren en dat voelt goed! Binnenkort deel 2 en dan gaan we rechtsaf de straat uit ;).


You May Also Like

5 Comments

 1. Dat klinkt heel fijn! Heerlijk, zo'n rustige omgeving waar de kinderen zo lekker kunnen spelen en toch zo dichtbij het centrum.
  Hier mis ik dat nog wel eens, wij wonen aan een straat waar de kinderen niet zo makkelijk buiten kunnen spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo woonde wij eerst ook, en het was ook gewoon de bedoeling dat onze kinderen daar zouden opgroeien. Maar door een andere factor hebben we toen toch besloten om daar weg te gaan (met pijn in het hart), maar gelukkig voor ons heeft dat toch nog positief uitgepakt.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk blogartikel. Mooie foto's en klinkt als een heerlijke leefomgeving!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen! En wat een kindvriendelijke omgeving hebben jullie!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: