Weekendje weg?

by - januari 25, 2014

We zitten er al zeker een half jaar over te dubben, een nachtje weg, naar een leuke stad, met zijn tweetjes, lekker eten, shoppen en slapen. Maar ja, is het wel nodig? Weg van de kinderen? Niet een beetje overdreven? Zoals bekend, ik ben een grote twijfelaar.

In 2014 maar eens de knoop doorgehakt en serieus gaan kijken, eerst via vakantieveiling, maar dat ging hem niet worden, toen kwam ik een leuke aanbieding tegen, maar die gold weer niet op zaterdag. Uiteindelijk vond ik een leuk hotel op loopafstand van het centrum in Brugge. Voor dezelfde prijs als de aanbieding die ik had gezien, inclusief ontbijt.

Het zal wel gek zijn om na 5 jaar weer eens met zijn tweetjes er op uit te gaan, maar ook erg leuk, en we kijken er echt naar uit. Nog een paar weekjes en dan gaan we lekker genieten van onderstaande plaatjes.

Mocht iemand nog tips hebben, wat we daar zeker moeten ondernemen, we horen ze graag!


You May Also Like

4 Comments

 1. Lekker! Gewoon doen, tijd samen is ook eens lekker..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh romantisch Brugge :-) Veel plezier samen. Ik zou het ook moeilijk vinden hoor, zonder zoonlief een weekend weg... maar het komt vast goed en wordt heel gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had ik net een hele lange reactie getypt, is 'ie weg! Nog een poging.
  Maar wat heerlijk, een weekendje samen eruit is echt zo fijn! En Brugge is echt een onwijs leuke stad. Leuk om te winkelen, lekker eten en drinken. Ik vond de chocoladewandeling erg leuk langs verschillende chocolaterieën en chocoladejenever drinken met het chocolademuseum als afsluiter. Of gewoon lekker slenteren door de straatjes en borrelen in een gezellig kroegje.
  Alvast heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: