Weekendje Brugge

by - februari 24, 2014

Afgelopen zaterdagochtend was het zover, ons weekend! We vertrokken rond 9 uur en rond 11 uur waren we al in het hotel, het verliep erg snel allemaal. We hadden ook nog het geluk dat onze kamer al klaar was, dus de auto in de "private parking" en even onze kamer inspecteren. Echt helemaal top!

Om half 1 liepen we de stad in en genoten we van een heerlijke lunch, daarna kon het shoppen beginnen en tussendoor bezoeken we wat oude gebouwen en prachtige kerken. En genieten we nog even van een heerlijke Brusselse wafel (in Brugge)! We hadden gepland om s'avonds een hotelbed vol met tassen te hebben, maar dat viel tegen. Aanbod genoeg hoor, dus zeker een aanrader, maar op de een of andere manier konden we beide niet slagen, Martijn vond een leuke trui en ik een jasje.

Met onze tas(!) lopen we terug naar het hotel en chillen we wat om vervolgens om half 7 weer de stad in te lopen om een hapje te eten. Daarna nog even een drankje in de lobby (met WIFI!!) om vervolgens na een heerlijk bad voldaan te gaan slapen. s'Ochtends genieten we nog van een lekker ontbijt en rijden we richting Nederland.

In Breda shoppen we snel nog even mijn geplande lijst bij de Ikea bij elkaar. En komen we er achter dat we op 20 km afstand van Rosada zitten, dus besluiten we daar nog even heen te rijden. Helaas was dit wel een klein tegenvallertje. Martijn vond 2 paar schoenen, maar verder viel het tegen. Dit is dus geen aanrader.

Maar voor iedereen die twijfelt over Brugge, gewoon gaan!! We hebben echt een topweekend gehad en het is echt een hele leuke stad! Het hotel is ook echt een aanrader qua kwaliteit/prijs en ligging.

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

You May Also Like

4 Comments

  1. Fijn te horen dat jullie weekend geslaagd is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Brugge is een prachtige stad. Heerlijk ook he, even samen eruit. Mooie foto's ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat jullie zo'n topweekend hebben gehad! Brugge is inderdaad supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: