Massa Superfoods!?

by - februari 04, 2014

Een klein jaar geleden deelde ik deze foto met de rest van de wereld via Facebook, Instagram en Project Life. Ik had de hele stad afgestruind en bij de turk en de natuurwinkel vond ik mijn buit.


Ik kreeg daar veel reactie's op, positief, maar ook mensen die me voor gek verklaarde en vroegen wat ik met dat vogelzaad moest? Ik moet eerlijk toegeven dat de Quinoa (rechtsonder) nog steeds dicht zit, maar de rest wordt dagelijks genuttigd en het bevalt me nog steeds uitstekend. Helaas is mijn hangbuik nog steeds niet weg, waarschijnlijk gaat dit ook nooit meer gebeuren, maar verder gaat het prima.

Al gauw vond ik een goedkopere natuurwinkel die hier wekelijks op de markt stond en ook de turk biedt ontzettend veel in deze productgroep. Ik wisselde mijn dieet af met items als goji-bessen en dadels en sinds 2 weken maak ik zelf fenegriek-thee. Ik had de fenegriek-zaden door de smoothie gedaan, maar dat is dus absoluut GEEN aanrader :)

Afgelopen week bladerde ik de folders door en tot mijn grote verbazing kwam ik zowel bij het Kruidvat als bij de Etos (ook nog allebei dezelfde week, dat kan geen toeval zijn) de volgende producten tegen.

    

Als ik eerlijk ben weet ik niet zo goed wat ik er van moet vinden, ik ben nogal geneigd als de grote massa iets gaat doen, ik al snel afhaak. Maar goed, dat slaat in dit geval natuurlijk nergens op omdat het om je gezondheid gaat. En waarschijnlijk ga ik de cacaopoeder van de Etos zeker even proberen. En ook zeker even alle prijzen vergelijken.

Nog meer mensen aan de superfoods en wat vinden jullie van de Kruidvat en Etos-actie? Of misschien heeft er iemand al ervaring?

You May Also Like

2 Comments

  1. Ik zag ook die superfoods in de folders ja. En ik vraag me dan ook af of ik dat serieus moet nemen. Zelf neem ik vaak chiaseeds, goji bessen, raw chocola nibs en lijnzaad.
    Oh, en quinoa is echt wel lekker hoor! Genoeg lekkere recepten met quinoa te vinden en het is echt gezond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag die superfoods ook overal nu. Maar durf er zelf nog niet aan, vanwege mijn darmziekte. Weet niet wat het doet en op goed geluk proberen vind ik riskant.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: