Bed!

by - april 28, 2014

Zoals al eerder te lezen op dit blog, werd de oudste afgelopen maart vijf jaar oud, tijd om van zijn peuterbed over te gaan naar een eenpersoonsbed, of zoals hij het zelf noemt: "Grote Mensen Bed". Dus we gingen op zoek naar een bed.

Eerst viel ik voor het model KURA van de I.kea, die dacht ik wel via marktplaats te scoren en ik vond tal van inspiratie op Pinterest, ik zag het al helemaal zitten om van dit bed een super hip bed te maken. Maar na mijn schildersdrama met het bankje, koos ik toch voor een iets veiligere optie en vonden we dit bed op marktplaats en ook nog redelijk in de buurt.


Vol frisse moed begon ik weer aan deze schildersklus, 2 keer gronden en 1 keer aflakken. Helaas bleef het niet bij die ene keer aflakken en was toch ook dit weer een tegenvaller. Zal ik het dan echt verleerd zijn? A fijn, het eindresultaat mag er best zijn op wat kleine minpuntjes na waar ik me dan ontzettend aan kan storen als ik s'avonds met mijn lieve schat een boekje lees.


En het allerbelangrijkste: De oudste, de jongste en de achterbuurjongen waren superblij met het verjaardagskado, dus wat wil je als moeder nog meer! En ook ik ben nog steeds tevreden met de keuze voor dit bed!You May Also Like

2 Comments

  1. Het is een heel stoer bed geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi bed is dat geworden! Wij moeten ook op zoek naar een groter bed, C. slaapt nog steeds in zijn ledikant met open zijkant, maar groeit daar nu echt uit...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: